Agenda

Regiotap: produceren met toprendement

Gasterij De Klaveet, Postweg 1, Leusden
249 Rundveehouderij

Details evenement

13 oktober 2015
19:45 uur
Gasterij De Klaveet, Postweg 1, Leusden
Midland Voeders
0342-462411
Regiotap Midland Voeders: produceren met toprendement

Gastspreker Dirk Duijzer, Rabobank Nederland, over toekomstperspectief in de veehouderij

 

ForFarmers dealerbedrijf Midland Voeders organiseert op dinsdag 13 oktober a.s. een Regiotap voor alle melkveehouders, melkgeitenhouders en rosekalverhouders. Deze regionale bijeenkomst heeft het thema ‘Produceren met toprendement’ en is een vervolg op de succesvolle ruwvoerdemo van 27 augustus jl. De vraag is nu hoe de veehouder het hoogwaardige ruwvoer kan omzetten naar veel melk met betere gehaltes of een hogere diergroei. 

 

Als gastspreker is Dirk Duijzer, directeur Coöperatie & Duurzaamheid bij Rabobank Nederland, uitgenodigd. Hij vertelt over toekomstperspectief in de veehouderij. Hij kent de sterke en zwakke punten van onze veehouderij, de kansen en bedreigingen en zal de aanwezigen laten zien wat het perspectief is voor de Nederlandse veehouderijsector in deze turbulente tijden. Na zijn inleiding gaan de aanwezigen per sector uiteen om door een technisch specialist van ForFarmers over de ontwikkelingen in de eigen sector te worden bijgepraat. De avond wordt afgesloten met een buffet.

 

Datum en locatie

Dinsdag 13 oktober 2015 vanaf 19.45 uur bij Gasterij de Klaveet, Postweg 1 in Leusden. Aanmelden voor deze avond is verplicht. Zie voor meer informatie: www.midlandvoeders.nl/regiotap_2015