Agenda

PIT-sessie Team Ad 'Samen in de keten'

ZLTO, Onderwijsboulevard 225, 5223 DE Den Bosch, Den Bosch
286 Varkenshouderij

Details evenement

20 oktober 2015
16:00 uur
ZLTO, Onderwijsboulevard 225, 5223 DE Den Bosch, Den Bosch
Pigs Innovation Tour
info@varkensnet.nl
088 888 66 77
Varkenshouders betalen 45 euro p.p., Perferie 145 euro p.p.
Veel wordt gesproken over marktgericht produceren en varkens houden volgens een concept. In de kern betekent dit de verbinding leggen tussen producent en consument. Ofwel: de verbinding tussen Ad Romme uit Ysselsteyn en Bart Ruijgrok, slager en winkelcoach.
Ad is varkenshouder, al sinds het begin deelnemer van KDV (voorheen Milieukeur De Hoeve) en zit in de Raad van Advies van KDV.Ad en Bart willen met jullie praten over hun ervaringen.
Koen van Bergen van Rabobank Nederland zal de trends en gedachten over het ketendenken naar voren brengen.

De bank - Koen van Bergen, sectormanager veehouderij Rabobank Nederland

Geeft de consumententrends weer en gaat in op de license to produce, die de varkenshouderijketen nodig heeft. Hij maakt een foto van de sector- en marktontwikkelingen en gaat in op de verbinding tussen producent en consument.

De slager – Bart Ruijgrok, slager en winkelcoach

Geeft aan wat hij verwacht van goed varkensvlees, maar bovenal: wat verwacht de consument? Hoe communiceert Bart in de keten ? En hoe gaat dat in de praktijk: werken in een vaste keten?

De varkenshouder – Ad Romme, KDV

Vertelt wat je als varkenshouder zelf kunt doen in de keten. Hoe werkt een vraaggestuurde keten in de praktijk? Wat heeft het hem tot nu toe opgeleverd?

Resultaat: Aan het einde van dit rondetafelgesprek weet u als varkenshouder wat vraaggestuurd produceren inhoudt en wat het op kan leveren.