Agenda

ZLTO-ledenbijeenkomst over vogelgriep

ZLTO-gebouw, ʼs-Hertogenbosch
217 Pluimveehouderij

Details evenement

12 januari 2015
19:30 uur
ZLTO-gebouw, ʼs-Hertogenbosch

12 januari: ZLTO-ledenbijeenkomst. Onderwerp: ‘Hoe kunnen wij slimmer met vogelgriep omgaan?ʼ. Terugblikken en vooruitkijken. Eric Hubers, voorzitter van de NOP/LTO vakgroep pluimveehouderij, licht de inzet van LTO/NOP tijdens de vogelgriepuitbraken toe en prof. Ajan Stegeman (voorzitter van de Deskundigengroep Dierziekten en adviseur van de overheid bij de bestrijding van vogelgriep) vertelt over de wetenschappelijke kennis over het vogelgriepvirus en hoe daarvan bij de bestrijding gebruik wordt gemaakt.

Locatie: ZLTO-gebouw, Onderwijsboulevard 225, ʼs-Hertogenbosch

Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur.

Meer informatie en aanmelden: www.zlto.nl/agenda