Agenda

Oprichtingsavond Holstein Club Groene Hart-noord

Fam. van der Bas, Nieuwerbrug
171 Rundveehouderij

Details evenement

12 januari 2015
20:00 uur
Fam. van der Bas, Nieuwerbrug
Holstein Club Groene Hart-Noord
06-43586675
Gratis

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste avond in ons bestaan met als thema: Hoe krijgen we de gewenste koeien in de stal? We willen deze avond de koeien en het jongvee gaan bekijken bij de familie Van der Bas in Nieuwerbrug. Cor en zijn familie zijn echte koeien-liefhebbers en zuivelaars en willen op deze avond graag hun bedrijf laten zien en vertellen wat hun fokdoel en visie is. Ze werken de afgelopen jaren naar tevredenheid  samen met fokkerij adviseur Huub Peek van Peek&vdKroon onafhankelijk fokkerijadvies. Hij zal de rest van de avond invullen en vertellen wat zij kunnen betekenen voor de verbetering van uw veestapel. We verwachten een leerzame, gezellige avond en een open discussie over fokkerij met in het achterghoofd de gedachte 'Iedereen heeft gelijk in de fokkerij'.

Opgeven voor deze avond kan bij Chris Wijsman via chris@wijsmanbouwentekenadvies.nl of 06-43586675.