Agenda

Infobijeenkomst over maatregelen vogelgriep (NOP N-H)

Café-restaurant Bleeker, Heerhugowaard
313 Pluimveehouderij

Details evenement

19 januari 2015
20:00 uur
Café-restaurant Bleeker, Heerhugowaard

19 januari: informatiebijeenkomst van NOP-afdeling Noord-Holland.

Onderwerp: uitleg over de door de overheid genomen maatregelen ter bestrijding van de vogelgriep.

Sprekers: Christianne Bruschke, Chief Veterinary Officer (CVO) en hoofd afdeling Diergezondheid en Welzijn van het ministerie van Economische Zaken; Wim Pelgrim, beleidsmedewerker bij het ministerie van Economische Zaken en portefeuillehouder vogelgriep en Eric Hubers, voorzitter NOP / LTO vakgroep pluimveehouderij. Met gelegenheid om vragen te stellen over het gevoerde beleid en de genomen maatregelen. Met gelegenheid om vragen te stellen over het gevoerde beleid en de genomen maatregelen.

Locatie: café-restaurant Bleeker, Middenweg 550, Heerhugowaard (N-H).

Aanvang: 20.00 uur.