Agenda

Algemene ledenvergadering Anevei

restaurant Campman, Renkum
358 Pluimveehouderij

Details evenement

23 januari 2015
15:00 uur
restaurant Campman, Renkum

23 januari: algemene ledenvergadering Anevei. Deze bijeenkomst zou eerst plaatsvinden op 21 november, maar was uitgesteld wegens de vogelgriep.

Sprekers: Wolf-Martin Maier (Europese Commissie), inleiding 'Overview of past and present trade negotiations of the EU' (over de onderhandelingen tussen Europa en andere landen, zoals Amerika (TTIP), Japan en Vrije Handel (Free Trade)), Wilbert Hilkens (sectormanager dierlijke productie van ABN AMRO), inleiding ‘De Grondstoffen en de Eieren; visie van een bank op de marktontwikkelingen’ (over de toekomst van de veevoergrondstoffenmarkt) en Jeen Akkerman (directeur van reclamebureau JEEN), inleiding ‘Is het weer tijd voor eipromotie?ʼ (over de opzet van de nieuwe eier- en sectorpromotiecampagne in Nederland).

Locatie: restaurant Campman, Hartenseweg 23, Renkum (Gld.).

Tijdstip: aanvang openbaar gedeelte: 15.00 uur. Aansluitend ‘Hap en Tapʼ tot 18.30 uur.

Aanmelden voor vergadering en/of borrel vóór 20 januari per mail aan a.leemans@anevei.nl