Agenda

creatieve boeren fair / open dag rosè kalveren

Woldlakeweg 16 , Scheerwolde
473 Rundveehouderij

Details evenement

06 september 2014
10:00 uur
Woldlakeweg 16 , Scheerwolde
Marian`s Hobbydeel
gratis entree

Samen met de dag van het platteland Gemeente Steenwijkerland die organiseert met een 28 tal boerenbedrijven door de hele gemeente Steenwijkerland een open dag en daar doen wij als Rosè opfokbedrijf ook aan mee kijk op de site www.overhethek.nl.

Maar er is meer: bij ons kan er worden geknutseld in de Hobbydeel, er kan een rondrit met paard en wagen worden gedaan er is een proeverij van kalfsvlees en er is een rondleiding bij deze kalveren, ook is er een broodje kalfsburger te koop en voor de kinderen is er een grabbelton.

Er staan een 20 tal creatieve kramen rondom ons bedrijf kijk op de website voor meer informatie www.marianshobbydeel.nl