Agenda

Biologische Velddag

Prof. Broekemahoeve, Edelhartweg 1, Lelystad
344 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

03 september 2014
13:00 uur
Prof. Broekemahoeve, Edelhartweg 1, Lelystad
WUR-PPO, Centrum Biologische Landbouw, Agrifirm, LBI, DLV

De Biologische Velddag is het grootste buitenevenement waar biologische ondernemers elkaar ontmoeten. Samen met de biologische studiegroepen en landelijke organisaties zijn dit jaar ideeën voor activiteiten en innovaties gedeeld. Conclusie: resultaten van ervaringen, onderzoek en innovaties in het veld én ruimte voor discussies over normen en regels voor biologische productie met het verzoek om mee te denken over nieuwe onderzoeksvragen. Naast de plantaardige sector bezoeken ook steeds meer veehouders, beleidsmedewerkers, onderzoekers en voorlichters de Biologische Velddag.