Agenda

Agrivaknet Verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar 2014

ZLTO, Den Bosch
354 Rundveehouderij, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

30 september 2014
17:00 uur
ZLTO, Den Bosch
Agrivaknet
0570-550088

Kent u de bedrijfsadviseur van 2014?!

Nieuw!
Agrarische ondernemers kunnen nu ook hun adviseur nomineren voor de verkiezing Bedrijfsadviseur 2014. De bekendmaking zal plaatsvinden op 4 februari 2015 tijdens de Agrivaknet Conferentie in Den Bosch.

De aanmelders maken kans op een van de drie dinercheques ter waarde van € 75 die verloot zullen worden tijdens de Conferentie.

Wie zoeken we?
Primaire agrarische ondernemers staan voor de keuze van een productiesysteem.
Daarbij worden (met name) drie segmenten onderscheiden:
- Produceren voor in het bulk segment (kostprijs gedreven).
- Opereren in een niche markt (gespecialiseerd, een kleine afzetmarkt).
- Produceren in het tussensegment (concepten met meerdere collega’s, met name lokaal gericht).

Typerend voor ieder segment is hun werkwijze en attitude ten opzichte van de markt en de maatschappij.

We zijn op zoek naar de bedrijfsadviseur die het best in staat is om binnen de doelstellingen, behorend bij het productiesegment van de klant, de klant te adviseren en te begeleiden door zijn/haar specifieke kennis of aanpak.

Hoe gaan we te werk?
U kunt uzelf of uw collega-adviseur nomineren voor de verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar 2014. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen ook Agrarische ondernemers hun adviseur nomineren voor de titel Bedrijfsadviseur van het jaar 2014.

Er wordt vervolgens een competitieavond georganiseerd waarbij de groep genomineerden, door het spelen van een onderlinge competitie zelf 3 winnaars uitkiest. De vakjury ontvangt 3 kandidaten ter eindbeoordeling.

Tijdens de Agrivaknet Conferentie op 4 februari 2015 krijgt het publiek ook de mogelijkheid om te stemmen. De jury uitslag is bepalend voor de titel Bedrijfsadviseur 2014. Het publiek kiest een publiekswinnaar.

Zorg dat u uw adviseur voor 1 oktober 2014 heeft aangeleverd!

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met het secretariaat van Agrivaknet, Miranda Lagemaat, 0570-550088 of m.lagemaat@ceb-overijssel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.