Agenda

Agrarische Dagen Someren

t/m 21-09-2014 - Smulderslaan, Someren
772 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

20 - 21 september 2014
12:00 uur
Smulderslaan, Someren
Agrarische Dagen Someren
06-46298499

Ruim 15.000 bezoekers bezochten op 15&16 september 2012 het grootste agrarische beurs terrein van Nederland. Dankzij de vele vrijwilligers, het mooie weer, de leuke stands van deelnemende bedrijven en de vele bezoekers kunnen we met recht zeggen dat deze jubileumeditie de beste ooit was!

Wat maakt ons anders dan de andere grote landbouw-evenementen? Bij ons staan de machines niet alleen stil, er wordt 60 hectare landbouwgrond beschikbaar gesteld voor demonstraties en proefvelden! Er is dus actie op de akker! De machines kunnen de grond in, dat geldt ook weer voor de nieuwe editie van 2014.

Deelname aan de Agrarische Dagen Someren wordt voor uw bedrijf mogelijk nog interessanter! De provincie Noord-Brabant, VIC Sterksel (Varkens Innovatie Centrum) en ADS zullen gezamenlijk tijdens de Agrarische Dagen Someren een mini symposium organiseren. Het symposium zal gehouden worden op zaterdag 20 september 2014, voorafgaand aan de beurs.