Agenda

Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn

Hoogewaard, Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn
889 Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

02 augustus 2014
08:30 uur
Hoogewaard, Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn
Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn
pr@trekkertrek.nl
06-42976079
10,-

Al meer dan 20 jaar lang begeeft Koudekerk a/d Rijn en omgeving zich op de eerste zaterdag van augustus massaal richting het terrein van de Trekkertrek familiedag. 12.000 Bezoekers, zwart rokende trekkers, tientallen attracties, spectaculaire shows en veel stro zijn de cruciale ingrediënten voor een succesvolle Trekkertrek familiedag, waar menig kind en ouder naar uitkijkt.


Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt al ruim 20 jaar op non-profit basis georganiseerd door drie bestuursleden met hulp van meer dan 200 vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door ongeveer 250 sponsors.


Dit jaar is op woensdagavond 30 juli de touwtrekwedstrijd vanaf 19:00. Na afloop zal de prijs uitreiking zijn. En de avond zal worden afgesloten met een optreden van de band Komen Lopen. De toegang voor deze avond is gratis.


De trekkertrek familidag valt op zaterdag 2 augustus van 8:30 tot 17:00 en de feestavond van 20:30 tot 3:00. Overdag is er naast de wedstrijd op de baan een variëteit aan attracties te bewonderen. Het terrein staat vol met etenskramen, schminkartiesten, danseressen, springkussens, trampolines, een kinderboerderij, een circus en vele andere attracties. Het streven is naar een zo groot mogelijke variëteit aan attracties. De toegang voor de familiedag is €10,- voor iedereen vanaf 12 jaar; €2,- voor kinderen van 6-12 jaar en voor kinderen onder de 6 jaar is de toegang gratis.
De poort gaat ’s avonds om 20:30 open voor de feestavond. De avond zal worden afgetrapt door Discotheek Starflyer. Zoals gebruikelijk zal van 21:30 tot 22:00 de prijsuitreiking zijn. Na deze officiële is het tijd voor een goed knallend feest. De optredens zullen dit jaar afwisselend worden verzorgd door Bökkers dut Normaal en Ronnie Ruysdael (ex-zanger van De Sjonnies). De avond zal worden afgesloten door wederom Discotheek Starflyer. De kaarten voor de feestavond kosten in de voorverkoop €15,- en aan de deur €18,-


Kortom, een volle dag met veel variatie aan amusement. Jong en oud kan zich hier volop vermaken en zal zich geen minuut vervelen.


Voor de mensen die geen moment willen missen van Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn is er sinds de editie van 2013 ook een combikaart te koop. De combikaart biedt toegang voor de hele zaterdag, dus zowel de familiedag als de feestavond. De combikaart is verkrijgbaar voor €20,- euro, zodat daarmee al €5,- per persoon bespaart kan worden op de entree.


Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.trekkertrek.nl