Agenda

Maas & Waalse Oogtdagen

t/m 10-08-2014 - Zuidweg, Horssen
252 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

09 - 10 augustus 2014
11:00 uur
Zuidweg, Horssen
Stichting Maas & Waalse Oogstdagen

Plattelandse gezelligheid en vertier tijdens de Maas en Waalse Oogstdagen

Proef en beleef op 9 en 10 augustus 2014 het platteland met haar gemoedelijkheid tijdens de Maas en Waalse Oogstdagen. Centraal thema dit jaar:“Country”.

Kofferbakverkoop en kinderspellenmiddag op zaterdag (vanaf 11.00u)
Tijdens de jaarlijkse kindermiddag is er volop vertier voor de jongsten zoals diverse spellen, ponyrijden en kunnen kinderen zelf 3d-schilderijtjes maken en hun eigen vlieger versieren. Daarnaast houden we op zaterdagmiddag een kofferbakverkoop.

Zaterdagavond 9 augustus: Spetterende feestavond met de band ‘Tilt’ (vanaf 20.30u, 16+)
De zaterdag wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een gezellige feestavond. Dit jaar verzorgd door de band ‘Tilt’. Wie gaat de uitdaging aan en maakt een ritje op de rodeostier! Entree bedraagt 12,50 Euro pp.

Proef de sfeer van het boerenleven op zondag
De zondag is al jarenlang een topper voor wie van het boerenleven houdt met de streekmarkt, landbouwmachines, proeverijen, ambachtelijke demonstraties en boerendriekamp. En niet te vergeten het NK Hooien. De krachtpatsers van ‘Het Brabants Span”geven op zondag verschillende demonstraties waaraan ook het publiek kan deelnemen. Tussen de demonstraties door kunt u kijken naar hoe de paarden voorbereid worden op de volgende show.

Ook voor de kinderen is er volop vertier. Zij kunnen zich onder andere uitleven op de stormbaan en het luchtkussen. Daarnaast is er een minikermis, een doolhof en zijn er dieren om te knuffelen en pony’s voor het maken van een ritje. Kortom genoeg te doen voor jong en oud!

De Oogstdagen worden dit jaar gehouden aan Zuidweg 5 Horssen

Zaterdagmiddag: gratis entree
Zaterdagavond: 12,50 Euro entree
Zondag: gratis entree
Parkeren auto: 2 Euro