Agenda

Gebiedswandeling met openstelling 2 bedrijven

Haps , tegenover voetbalveld
310 Rundveehouderij

Details evenement

31 augustus 2014
13:00 uur
Haps , tegenover voetbalveld
ZLTO Cuijk
l.arts@agroweb.nl
0629220309
gratis

Op zondag 31 augustus 2014 vindt de oogstdankviering plaats van de ZLTO land van Cuijk. Die dag hebben we voor jong en oud een mooi programma gemaakt die u in zijn geheel kunt bijwonen maar ook een gedeelte van kunt beleven. Op het terrein van “muziek in de mais” vindt de viering plaats Aansluitend aan de viering is er een publieksdag rondom de Laarakkerse Waterleiding  waar agrariers met particuliere grond de Ecologische verbindingszone tot stand hebben gebracht. middels een wandel- of fietstocht de mogelijkheid heeft dit gebied te bekijken evenals de Mariamolen en 2 agrarische bedrijven. De wandelroute van 7 km is ter plekke verkrijgbaar. Ook is het mogelijk met de fiets de bedrijven te bezoeken en van daar uit de natuur te bezoeken maar de wandeltocht door het veld is een aanrader.

De bedrijven zijn:

Melkveebedrijf fam de Bruijn Kalkhofseweg 32 te Haps

Rosekalverhouderij fam Arts Dorsheseweg 2a te Haps

U bent dus welkom bij de viering maar u kunt ook kiezen voor alleen de publieksdag vanaf 13.00 uur

Kijk ook op https://www.facebook.com/zlto.cuijk