Agenda

Fietstocht De Boer Op

Startpunt VVV Tubbergen, Tubbergen
599 Evenementenhal

Details evenement

30 juli 2014
09:30 uur
Startpunt VVV Tubbergen, Tubbergen
LTO Noord afd. Tubbergen
2,50

Voor wie een leuk afwisselend dagje op de fiets wil beleven ,is er woensdag 30 Juli a.s. weer  de jaarlijkse boerenfietstocht  van de LTO Noord afdeling Tubbergen. Een leuk fietsevenement voor het hele gezin door het mooie landschap van Noordoost-Twente.

Er zijn diverse bedrijven in de route opgenomen, waaronder een bedrijf met paarden,  een melkveebedrijf , een loonbedrijf en nog veel meer. Op de bedrijven kun je zien hoe alles reilt en zeilt. Er is van alles te doen en de boer of medewerkers zijn graag bereid om tekst en uitleg te geven. Een leerzame maar natuurlijk ook een gezellig dagje uit!

De route is ongeveer 25 km lang en is zowel met fiets als met auto af te leggen. De kosten zijn €2,50 per persoon, dit is incl. koffie/thee en een koek. Voor de kinderen is er gratis ranja! Het startpunt is net zoals voorgaande jaren bij de VVV in Tubbergen aan de Raadhuisplein 4a. Ook is het mogelijk om te starten bij het tweede startpunt aan de Steenbergweg 6 in Nutter. Je kunt starten tussen 9.30 en 12.00 uur. Voor de kinderen is er een wedstrijdformulier waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Onder alle deelnemers zal er ook een zuivelmand worden verloot d.m.v. een ingevulde consumptiebon bij het LTO koffiepunt.