Agenda

Boerendag Beltrum

t/m 20-07-2014 - Hogemansweg te Beltrum, Beltrum
665 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

19 - 20 juli 2014
Hogemansweg te Beltrum, Beltrum
Boerendag Beltrum
-

Boerendag Beltrum 2014


Net als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar in Beltrum een Boerendag georganiseerd. Deze wordt gehouden op 19 en 20 juli op het terrein aan de Hogemansweg te Beltrum. Op zaterdag 19 juli is er een feestavond met medewerking van de band Lickety Split. Op zondag is er, naast de trekkertrek, ook nog een speciale activiteit, en s’avonds een grandioze feestavond. Overdag wordt de muziek verzorgd door een DJ en ‘s avonds door de band DOGZ.
Voor de trekkertrek kunt u zich ook aanmelden via de mail: aanmelden@boerendagbeltrum.nl of telefonisch bij 06-20555345.