Agenda

Gratis proefles 'Studeren in de Voedingsmiddelntechnologie

HAS Hogeschool 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
226 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

19 juni 2014
18:00 uur
HAS Hogeschool 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen
F.Grandia@has.nl
088 890 36 37
€ 0,00

Ben je geïnteresseerd in voedingsmiddelentechnologie en wil je weten of een cursus of studie op dit gebied iets voor jou is? Op donderdag 19 juni organiseren we voor de Certificaatstudie Voedingsmiddelentechnologie een gratis proefles. Tijdens deze interactieve proefles krijg je te maken met de verschillende disciplines waar jij als toekomstig voedingsmiddelentechnoloog mee aan de slag gaat. De ideale gelegenheid om te kijken of één van de cursussen van de Certificaatstudie Voedingsmiddelentechnologie bij jou past!

http://www.haskennistransfer.nl/actueel/gratis-proefles-studeren-de-voedingsmiddelentechnologie