Agenda

Boerderij Vleesvee Vakdag 2014

Golden Tulip Epe, Epe
367 Rundveehouderij

Details evenement

12 juni 2014
10:00 uur
Golden Tulip Epe, Epe
Boerderij
0314-349427
Vanaf € 35,-

Het event voor vleesvee- en kalverhouderij

Gezonde dieren, gezonde winsten. Daarop koerst Boerderij Vleesvee Vakdag 2014. Het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) bepaalt in hoge mate de winstgevendheid van uw bedrijf. Wat verandert er voor u?  Waar liggen de kansen en waar de bedreigingen? De afzetmarkten veranderen langzaam, door daarop in te spelen kunt u meer verdienen. Daarnaast blijft diergezondheid een speerpunt, zowel bij vleeskalveren, vleesstieren als zoogkoeien. Tevens is er aandacht voor de huisvesting van het vee, en hoe u er veilig mee kunt werken.

De Boerderij Vleesvee Vakdag 2014 bestaat uit een plenair deel met presentaties en interviews over GLB en waterkwaliteit. Daarnaast zijn er parallele subsessiesVleeskalveren en Roodvlees en Zoogkoeien.

Kom naar de Vleesvee Vakdag 2014!

  • Subsessies Vleeskalveren en Roodvlees en Zoogkoeien
  • Topsprekers uit de sector
  • Inzicht in veranderende afzetmarkten
  • Ontmoet collega's