Agenda

Romijn-lezingen WPSA

Jaarbeurs (tijdens VIV), Utrecht
255 Pluimveehouderij

Details evenement

20 mei 2014
14:00 uur
Jaarbeurs (tijdens VIV), Utrecht

20 mei: Romijn-lezingen WPSA.

Moderator: Simon Rozendaal, wetenschapsredacteur van het weekblad Elsevier.

Thema: ’How to feed the World, and not to eat the World’.

Sprekers: Henk Wildschut (maker van de fotodocumentaire ’Our Daily Bread’ voor het Rijksmuseum Amsterdam) over ’Food and the power of images’, prof.dr.ir. E. Decuypere (Katholieke Universiteit Leuven, België) over ’Relation Human<-> Animal in historical perspective’, ir. H.J. Westhoek (PBL, Planbureau voor de Leefomgeving) over ’Poultry Farming and the Environment. Challenges and Options’ en prof.dr ir.E. Decuypere (Katholieke Universiteit Leuven, België) over ’How to intensify Animal Production in a respectable way’. Aansluitend paneldiscussie.

Locatie: tijdens VIV Europe in Utrecht in Room Mission 1 van de Jaarbeurshallen.

Tijdstip: van 14.00 tot 17.00 uur.

Registratie voor toegang tot de VIV en deelname aan de WPSA-conferentie/studiedag en Romijn-lezingen is aanmelden noodzakelijk en dat kan via de website van de VIV: https://www.databadge.net/vive2014/reg/?link=3e735957ba808f0bc48c. Nadat u zich aangemeld hebt voor de VIV komt u in een menu voor aanmelding voor de presentaties. Bij ‘view sessions’ kunt u kiezen voor de WPSA Conference en de genoemde lezingen aanklikken en vervolgens weer bij ‘sessions’ kiezen voor de Romijn Lecture en ‘lezingen’ aanklikken.

Livestreams - De Romijn-lezing zal live gestreamd worden over internet met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.