Agenda

Animal Event

t/m 04-05-2014 - Beekse Bergen, Hilvarenbeek
305 Boerderij Academy, Evenementenhal

Details evenement

02 - 04 mei 2014
10:00 uur
Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Academy Events
info@animal-event.nl
013-5091666
€15,50

ALS JE VAN DIEREN HOUDT: ANIMAL EVENT 2014!

Op Animal Event kom je alles te weten over de meest uiteenlopende dieren. Een melkveehouder vertelt hoe hij zijn koeien melkt, even verderop demonstreert een dressuuramazone hoe zij haar paarden traint voor de topsport. Hoe leer je je papegaai praten, je konijn dansen of je hond apporteren? Heb je altijd al eens reddingshonden aan het werk willen zien? Ben je op zoek naar advies over verzorging, training of voeding van jouw huisdier? Als je van dieren houdt mag je Animal Event van 2 tot 4 mei 2014 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek niet missen. In de speciale Boerderij piste ontdekken bezoekers waar voedsel vandaan komt en hoe dieren leven op de boerderij. Zo is er onder andere een jongvee keuring en worden er schapen geschoren. Daarnaast wordt er advies gegeven over de aanschaf en het op een verantwoorde manier huisvesten van erfdieren.

Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl.