Agenda

Voorlichtingsbijeenkomst ledverlichting pluimveestallen

Volzeler Feldweg 21, Emlichheim (D)
431 Pluimveehouderij

Details evenement

15 april 2014
10:30 uur
Volzeler Feldweg 21, Emlichheim (D)

15 april: voorlichtingsbijeenkomst ’Gebruik van ledverlichting in pluimveestallen’ van het project AgroEnergiek en Agrilight (AgroEnergiek, een samenwerking van Arvalis, Projecten LTO Noord, ZLTO, CLM, Wageningen UR en NAJK, biedt agrarische ondernemers onafhankelijke informatie over energieproductie, besparing en klimaat.)

Sprekers: Klaas Knol over het vleeskuikenhouderijsysteem Optimum Vita, Hilko Ellen (Wageningen UR) over ’Verlichting: geen kostenpost, maar managementtool’, Jacques van der Windt over het bedrijf Agrilight, ledarmaturen en een kostenvergelijking.

Aansluitend rondgang over het bedrijf.

Locatie: vleeskuikenbedrijf Klas Knol, Volzeler Feldweg 21, Emlichheim (D).

Tijdstip: van 10.30 tot 14.30 uur (ontvangst vanaf 10.15 uur).

Aanmelding per mail aan chris.vermeer@zlto.nl.