Agenda

Paasveetentoonstelling Schagen

Markt in Schagen (centrum), SCHAGEN (NH)
458 Rundveehouderij, Akkerbouw, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

09 april 2014
09:00 uur
Markt in Schagen (centrum), SCHAGEN (NH)
Koninklijke Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen
0224- 541 317
Toegang € 0,- (Gratis!!!)
Paasveetentoonstelling 2014 te Schagen De Paasveetentoonstelling Schagen is een traditionele Vleesveekeuring die wordt gehouden in het centrum van Schagen (NH). Jaarlijks worden hier zo'n 120-130 vleesveedieren gekeurd en tentoongesteld, zowel bay-vee, fokvee als slachtvee (mannelijk en vrouwelijk). Daarnaast is er een mooie keindierenshow met keuring in het winkelcentrum Makado. En een uitgebreide mechanisatiebeurs waarbij diverse mechanisatiebedrijven en loonwerkers uit de regio hun nieuwste machines en producten showen. Jaarlijks trekt de tentoonstelling zo'n 10-15.000 bezoekers ove de gehele dag. Een agrarische dag die u zeker niet mag missen. Kijk op onze vernieuwde web-site www.paasveeschagen.nl voor hetcomplete programma, hier staat het volledige vraagprogramma van de tentoonstelling en ook alle inschrijfformulieren te downloaden. Wij zien u graag op woensdag 9 april in het mooie centrum van Schagen. Het bestuur van Paasvee Schagen