Agenda

Paasveetentoonstelling Schagen

Centrum van Schagen, Markt, SCHAGEN
291 Rundveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

09 april 2014
09:00 uur
Centrum van Schagen, Markt, SCHAGEN
Koninklijke Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschentoonstellingen van Vee te Schagen
info@paasveeschagn.nl
0224- 541 317
0
Paasveetentoonstelling Schagen. De Paasveetentoonstelling in Schagen is een Vleesveekeuring die wordt gehouden in het centrum van Schagen. Jaarlijks worden hier zo'n 120 vleesveedieren gekeurd en tentoongesteld. Zowel babyvee, fokvee als slachtvee (mannelijk en vrouwelijk). Daarnaast wordt er een kleindierenshow met keuring gehouden in het winkelcentrum Makado en een mechanisatiebeurs waar diverse mechanisatiebedrijven en loonwerkers uit de regio hun machines tentoonstellen. Ook is er nog een stalletjemarkt in het centrum van Schagen met een old timer show. Jaarlijks trekt de tentoonstelling zo'n 10-15.000 bezoekers over de gehele dag. Een fantastische agrarische dag die u niet mag missen. Kijk op ook op onze vernieuwde web-site www.paasveeschagen.nl, hier staat het volledige vraagprogramma en staan ook alle inschrijfformulieren. Paasvee Schagen Ons motto: "Zonder vee, een Paasvee"