Agenda

Open dag bij Bezoekboerderij Het Achterhuis

Bezoekboerderij Het Achterhuis, Leerdam
452 Rundveehouderij

Details evenement

19 april 2014
10:00 uur
Bezoekboerderij Het Achterhuis, Leerdam
Fam. J. Zijderveld
0345-619887
0,00

Open dag op Bezoekboerderij Het Achterhuis. Op zaterdag 19 april 2014 houden wij op Bezoekboerderij “Het Achterhuis” een gezellige open dag. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het is een feestelijke dag die we met iedereen willen vieren, want de familie Zijderveld woont al 100 jaar op deze boerderij. Wij zijn de derde en vierde generatie die op de boerderij wonen en werken. Enkele jaren geleden zijn we met een tweede tak begonnen op deze boerderij namelijk agrotoerisme. Wij ontvangen heel graag bezoekers op onze boerderij om die een leuke dag of dagdeel te bezorgen. Op ons bedrijf kun je tijdens die open dag komen kijken hoe dat gaat. Er zijn die dag ook verschillende activiteiten voor jong en oud waar iedereen gratis aan mee kan doen. Ook de dieren mogen bekeken worden en geaaid. We houden die dag een paar keer voedertijd voor de dieren waar je aan mee kunt doen. Voor kinderen is er ook een leuke speurtocht over het bedrijf en er staan die dag verschillende spellen klaar om een keer uit te proberen. Op de open dag kun je ook informatie inwinnen, voor als je een keer met een groep bezoekers wilt langskomen. Je kunt alles aan ons vragen en wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Voor ons maakt het niet uit hoe groot de groep is en wat voor groep het is. Het programma wordt altijd aan de groep aangepast. Ook is ons bedrijf voor een groot deel rolstoelvriendelijk. Er is een invalidentoilet aanwezig en ook voor de allerkleinsten zijn er een aantal voorzieningen. Er zijn heel veel mogelijkheden op ons bedrijf en wij proberen voor problemen altijd een oplossing te bedenken. Tijdens de open dag staan er verschillende kraampjes over het hele terrein met leuke dingen om te bekijken en te kopen. Er staan die dag mooie oldtimer tractoren van De Lange Slag, leuke frutsels zijn te koop bij de Freubeltantes en bij Hippe Haaksels en Breisels vind je leuke hebbedingetjes. Astrid Kant, weidevogelbeschermster in hart en nieren, heeft huis-, tuin- en keukenspulletjes bij zich. Ook voor paardenliefhebbers is er aandacht en je kunt bij de Glasstadruiters komen kijken. In het Praathuis kun je bijkomen onder het genot van een hapje en/of drankje. Natuurlijk is er nog zo’n heerlijke Winkel van Sinkel waar je uitgebreid kunt snuffelen. Je komt die dag ogen en oren te kort en je kunt er een heerlijk dagje uit van maken. Kortom een heerlijk dagje beleven op de boerderij dat kan op zaterdag 19 april. Ons adres is: Bezoekboerderij “Het Achterhuis” Fam. Zijderveld Hoogeind 20 a 4143 LX Leerdam Tel: 0345-619887 www.bezoekboerderij.nl