Agenda

Discussieavond pluimveerechten en mest

ZLTO-gebouw, Den Bosch
377 Pluimveehouderij

Details evenement

16 april 2014
20:00 uur
ZLTO-gebouw, Den Bosch

16 april: ZLTO-discussieavond pluimveerechten en mest. De ZLTO wil haar leden pluimveehouders bijpraten over de achtergronden van de besluiten over het mineralen/mest-beleid en de toekomst van dierrechten en over de ondernomen acties vanuit (Z)LTO. Zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om zonder aankoop van pluimveerechten toch uit te breiden? Daarnaast wil de ZLTO-vakgroep Pluimveehouderij graag van de leden horen wat zij vinden van de voorstellen voor de volgende versie van de Brabantse Zorgvuldigheidsscore Veehouderij (BZV). De vakgroep heeft de wensen van pluimveehouders geïnventariseerd. De bestuurders Hugo Bens (voorzitter ZLTO-vakgroep Pluimveehouderij) en Eric Hubers (NOP/LTO vakgroep Pluimveehouderij) zijn die avond aanwezig.

Locatie: ZLTO-gebouw, Onderwijsboulevard 225, Den Bosch (N-B).

Tijdstip: van 20.00 tot 22.00 uur.

Informatie en aanmelden: www.zlto.nl/agenda.