Agenda

Boerenmaandag

Binnenstad van Nijkerk, Nijkerk
574 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

14 april 2014
10:00 uur
Binnenstad van Nijkerk, Nijkerk
Stichting Boerenmaandag Nijkerk
gratis
Op maandag 14 april a.s. vindt in Nijkerk de Boerenmaandag plaats. De Boerenmaandag is een jaarmarkt in Nijkerk die is voortgekomen uit de wekelijkse veemarkt en heeft als bedoeling het dichter bij elkaar brengen van boer en burger. Dit jaar is het de 33e keer dat er een Boerenmaandag gehouden wordt. In het centrum van de stad (het Plein) is onder andere om 10.00u de officiële opening, een mechanisatieshow, diverse demonstraties, etc. Daarnaast vindt er in de stad een grootse braderie plaats met diverse andere zaken. Voor een vollediger beeld wil ik u graag doorverwijzen naar onze site, www.boerenmaandag.nl.