Agenda

Vekis Spring Sale dochtergroepen

Nunspeet, Kolmansweg 91 in Nunspeet
373 Rundveehouderij

Details evenement

28 maart 2014
15:00 uur
Nunspeet, Kolmansweg 91 in Nunspeet
Vekis Genetics en AI-Total
info@eurogenes.nl
0

Een unieke primeur tijdens de Vekis Spring Sale (28 Maart a.s.), zowel AI Total als Vekis Genetics zal hier namelijk een dochtergroep presenteren.

 

AI Total zal van de zwartbonte sensatie Vendairy Wonder een dochtergroep presenteren. Van Wonder zijn nu volop dochters aan de melk, deze maken onderweg veel indruk en zorgen voor zeer tevreden boeren met de beste melkgift en zeer goede exterieur. In april ’14 zal Wonder zijn debuut maken als dochter geteste fokstier gebaseerd op ongeveer 100 Nederlandse dochters.

 

Vekis Genetics presenteert een tweetal dochtergroepen. Van de eiwit-giganten Veneriete Restyler en Ganseye`s Crime Time zullen er een drie-tal dieren getoond worden. Restyler heeft inmiddels zo`n 150 dochters aan de melk en zorgt ervoor dat de eigenaren Restyler weer opnieuw gebruiken.

Van de roodbonte Crime Time toont Vekis Genetics een groep pinken. Deze Jerudo zoon heeft de veelgevraagde aAa-code 564 en stamt uit een diepe koefamilie.

 

Naast de dochtergroepen is er ook een veiling met zeer interessante topdieren afkomstig uit de stal van Vekis Genetics en Eurogenes leden.