Agenda

Open dag Patio-stallen

Molenweg 9, Middenmeer (N-H)
1234 Pluimveehouderij

Details evenement

28 maart 2014
13:00 uur
Molenweg 9, Middenmeer (N-H)

28 maart: open dag bij vof W. en J. Sol Pluimvee. Vof W. en J. Sol Pluimvee en Mts van Arkel, ook in Middenmeer, hebben beide het Patio-systeem van de Vencomatic Group gekocht en gezamenlijk geïnvesteerd in een on-farm broederijtje op het bedrijf van Sol met voorbroedmachines van waaruit de 18 dagen bebroede eieren aan de twee Patio-stallen zullen worden geleverd. In het Patio-systeem komen de kuikens in de stal uit het ei. Beide Patio-stallen zijn nagenoeg identiek (110 bij 27 meter met een inpandig laadhuis van 17,5 bij 27 meter; leefoppervlakte 6.600 m2). Ze voldoen ruimschoots aan de Maatlat Duurzame Veehouderij en staan bekend als Integraal Duurzame Stal.

Locatie: Molenweg 9, Middenmeer (N-H).

Tijdstip: van 13.00 tot 18.00 uur.