Agenda

Lezing Dr. Henk Bleker

Sint-Anthonis
511 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

18 maart 2014
12:00 uur
Sint-Anthonis
Hét Ondernemersbelang
0492-820157
€ 95,00

‘De agrarisch ondernemer tussen lokale consument en mondiale markt’

Op dinsdag 18 maart organiseert Hét Ondernemersbelang een lezing waarin voormalig staatssecretaris dr. Henk Bleker u op de hoogte brengt over de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Tijdens de lezing zal Henk Bleker een beeld schetsen van de steeds complexer wordende omgeving waarin de agrarische sector produceert, de soms tegengestelde krachten die op de ondernemer inwerken en de antwoorden daarop. Draagvlak in je directe omgeving en sympathie bij de consument zijn de eerste en onmisbare voorwaarden om toekomst te hebben als agrarisch bedrijf. De 'lead' nemen in de maatschappelijke discussie is veel beter dan altijd maar weer in het defensief te kruipen en te reageren als 'de omgeving en de consument hebben altijd gelijk'.

Dr. Henk Bleker is voormalig staatssecretaris voor Landbouw en Buitenlandse Handel. Schreef recent een boek over o.a de Italiaanse economie onder de titel 'Het andere Italië'. Bleker was zelf 15 jaar zelfstandig ondernemer.

Meer informatie vindt op de volgende sites:

www.hetondernemersbelang.nl
www.businesscollege.biz