Agenda

Grijp je kansen in de bioteelt

ZLTO, 's-Hertogenbosch
462 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

13 maart 2014
14:00 uur
ZLTO, 's-Hertogenbosch
ZLTO
info@zlto.nl
073-2173333
Gratis voor ZLTO-leden, niet leden betalen € 10

Ben je biologisch ondernemer, of ondernemer die naar bio wil omschakelen? Of wil je eenbiologisch bedrijf opzetten of overnemen? Dan nodigen we je graag uit voor de bijeenkomst"Grijp je kansen in de bioteelt" op donderdag 13 maart.

Biologische voeding heeft de wind mee. De bestedingen zijn de laatste jaren flink gestegen en ook voor 2014 zit er groei in het vat. Dat biedt perspectief, voor ondernemers die het verschil weten te maken. Want ook in deze markt komt het aan op het creëren van meerwaarde en het aanboren van nieuwe markten en kanalen. ZLTO nodigt je uit om deel te nemen aan een dag vol prikkels, informatie en inspiratie. Een niet te missen kans voor bioboeren en
ondernemers die omschakelen naar bio én voor jongeren die een
biologisch bedrijf willen opzetten of overnemen.

 

Kijk op www.zlto.nl/bioteelt voor het complete programma en aanmelden.