Agenda

Open dag vleeskuiken-etagestal GEANNULEERD

Halen (België)
445 Pluimveehouderij

Details evenement

04 december 2014
13:00 uur
Halen (België)

GEANNULEERD WEGENS VOGELGRIEP

4 december: open dag vleeskuikenbedrijf Saels. Bedrijfsuitbreiding met een vleeskuiken-etagestal voor 50.000 kuikens. De stal heeft een netto hoogte van 3,5 meter (beneden-etage) en 2 meter (boven-etage), is voorzien van 13 meter hoge Reventa-uitlaatkokers, heeft gescheiden afzuiging en ventilatie op beide etages, heeft geen directe inval via de ventilatoren, is voorzien van Tulderhof Flash-inlaatventielem en ingericht met Impex-drinknippels en Chore-Time-voerpannen, bevat nevelkoeling, wordt verwarmd met steenkool en heeft een apart voerlokaal. 

Locatie: Ertsenrijkstraat 89, Halen (België)

Tijdstip: van 13.00 tot 18.00 uur.