Agenda

Masterclass “Minder of meer mineralen voeren?”

Zalencentrum De Radstake, Heelweg
225 Rundveehouderij

Details evenement

16 december 2014
13:00 uur
Zalencentrum De Radstake, Heelweg
GD
0900 - 1770 optie 1
Zie website voor meer informatie

Centrale vraag: “Minder of meer mineralen voeren?” De bijeenkomsten, die bekend staan om hun interactieve karakter, worden verzorgd door dé deskundigen van de GD op het gebied van gezonde voeding.

Wat is de rol van mineralen bij vruchtbaarheidsproblemen, mastitis en een verminderde weerstand? Hoe weet ik zeker dat een aandoening veroorzaakt wordt door een verkeerd samengesteld rantsoen? Hoeveel mineralen heeft een koe nou werkelijk nodig en hoe kan ik die het beste toedienen? Dat mineralen van groot belang zijn is duidelijk, maar is “een beetje extra” mineralen voeren daarom altijd goed? De voedingsexperts van de GD komen met concrete antwoorden, nuttige tips en bruikbare adviezen.