Agenda

Geannuleerd: Open Dag Mts. Hoekstra - Bantega (Fr.)

Bantega
437 Rundveehouderij

Details evenement

28 november 2014
10:00 uur
Bantega
De Heus Voeders B.V.
info@de-heus.nl
0318 - 675 430

Zoals u ongetwijfeld bekend wordt de pluimveesector momenteel zwaar getroffen door de uitbraak van vogelgriep op meerdere locaties in het land. Dit heeft de directie van De Heus doen besluiten om diverse voorzorgsmaatregelen te treffen om elk risico tot verspreiding dan ook te vermijden. U begrijpt dat dit dan ook consequenties heeft voor de Open Dag bij de familie Hoekstra, volgende week vrijdag 28 november. Deze Open Dag zal niet doorgaan.

De Heus hoopt dat u begrip heeft voor dit besluit en wij hopen op een later moment samen met de deelnemers én de familie Hoekstra alsnog een mooie Open Dag te kunnen organiseren.