Agenda

Geannuleerd: Innovatiedag 'Verborgen rendement'

Zegveld, Oude Meije 18, 3474 KM, Zegveld
313 Rundveehouderij

Details evenement

27 november 2014
10:00 uur
Zegveld, Oude Meije 18, 3474 KM, Zegveld
PPP-Agro Advies, VIC Zegveld, CAH Vilentum, WUR Livestock Research, KTC Zegveld
info@veenweiden.nl
0172409543
gratis, alleen lunch is € 10

De innovatiedag verborgen rendement op donderdag 27 november is 
geannuleerd ivm de vogelgriep.

Veenweiden Innovatiecentrum (VIC) Zegveld

 

 

 


 


CAH Vilentum, het Veenweiden Innovatiecentrum (VIC), PPP-Agro Advies en Wageningen UR Livestock Research organiseren gezamenlijk de 13e Innovatiedag ‘Verborgen rendement’. Deze dag staat volledig in het teken van de zoektocht naar verborgen rendement op het melkveebedrijf.

 

Het ochtendprogramma vangt aan om 10:00 uur, onderwerpen als rendabel weiden, protocollair werken en optimaliseren van de levensproductie worden toegelicht door ervaren deskundigen. Na de lunch nemen we u in drie workshopronden mee langs de kritische succesfactoren bodem(verdichting), levensduur veestapel en voerefficiëntie. Experts zullen hun ervaringen delen en met u in dialoog gaan. De dag wordt afgesloten rond 15:30 uur. 

Aan de dag zijn voor u geen kosten verbonden. Alleen voor de lunch vragen we een vergoeding van 10 euro. Opgave vooraf is gewenst, doe dit bij t.verhoeff@ppp-agro.nl onder vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats en aantal personen.