Agenda

Heeft de weidevogel toekomst in de Liemers?

Hof van Giesbeek, Giesbeek
332 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

13 november 2014
19:30 uur
Hof van Giesbeek, Giesbeek
AJK, vrijwillige weidevogelbescherming, VSR, WBE, LTO de Liemers
joriskoning@live.nl
06-51680250

Ons gebied is rijk aan weidevogels; kievieten, grutto, verldleeuwerik, tureluur, wulpen enz. Veel boeren en een groepje enthousiaste vrijwilligers van de weidevogelgroep werken er hard zoveel mogelijk nesten te beschermen. Goed om eens stil te staan bij de weidevogels van ons gebied, wat er allemaal voor wordt gedaan. Maar ook wat er aan verbeterd zou kunnen worden. Een werkgroep van AJK, VSR, WBE de Liemers, LTO Noord met ondersteuning van Gemeente Zevenaar hebben een interessante avond georganiseerd over dit thema. U bent van harte uitgenodigd.