Agenda

Grip op uw toekomst, informatieavond POV

Het Witte Huis, Zeeland, Noordoost Brabant
278 Varkenshouderij

Details evenement

06 november 2014
20:00 uur
Het Witte Huis, Zeeland, Noordoost Brabant
Producenten Organisatie Varkenshouderij
abom@co-more.nl
030-6941877
gratis

De POV organiseert 11e avond in Noordoost Brabant

Vanwege de grote belangstelling, en op veler verzoek zal de POV een 11e informatieavond houden in de Peel, regio Noordoost Brabant. Deze informatieavond voor alle varkenshouders en andere geïnteresseerden uit de regio vindt plaats op donderdag 6 november om 20.00 uur in het zalencentrum Het Witte Huis, Reekseweg 7 in Zeeland.

De POV nodigt varkenshouders van harte uit om de bijeenkomst bij te wonen. De ontvangst is om 19.30 uur, de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Ter plekke kunnen de varkenshouders zich inschrijven als lid van de POV.

Alle Nederlandse varkenshouders hebben een brief en een aanmeldingsformulier met informatie over de POV ontvangen. Deze maanden worden in totaal elf informatieavonden in heel Nederland georganiseerd. Zo krijgen alle varkenshouders de gelegenheid zich te laten informeren over de POV en zich aan te sluiten.

De data van de overige informatieavonden en het aanmeldingsformulier staan tevens vermeld op de website www.producentenorganisatievarkenshouderij.nl