Agenda

Algemene ledenvergadering Anevei GEANNULEERD

Restaurant Campman, Renkum
276 Pluimveehouderij

Details evenement

21 november 2014
15:00 uur
Restaurant Campman, Renkum

GEANNULEERD WEGENS VOGELGRIEP 

21 november: algemene ledenvergadering van Anevei.

Sprekers: Wolf-Martin Maier (Europese Commissie), inleiding ʼOverview of past and present trade negotiations of the EUʼ (over de onderhandelingen tussen Europa en andere landen, zoals Amerika (TTIP), Japan en Vrije Handel (Free Trade)), Wilbert Hilkens (sectormanager dierlijke productie van ABN AMRO), inleiding ʼDe Grondstoffen en de Eieren; visie van een bank op de marktontwikkelingen’ (over de toekomst van de  veevoergrondstoffenmarkt) en Jeen Akkerman (directeur van reclamebureau JEEN), inleiding ʼIs het weer tijd voor eierpromotie?ʼ (over de opzet van de nieuwe eier- en sectorpromotiecampagne in Nederland). 

Locatie: restaurant Campman, Hartenseweg 23, Renkum (Gld.).

Aanvang openbaar gedeelte: 15.00 uur.

Aansluitend ‘Hap en Tapʼ tot 18.30 uur.

Aanmelden voor vergadering en/of borrel vóór 18 november per mail aan a.leemans@anevei.nl