Agenda

3D schets Melkveehouderij 2014

De Radstake, Varsseveld
355 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

09 oktober 2014
09:00 uur
De Radstake, Varsseveld
LNAGRO de Ondernemerij
0630684816
Zie site


Symposium 3D schets melkveehouderij

Gekoppeld aan ons ijzersterke programma hebben wij een primeur. ABN AMRO zal haar Zuivelrapport 2014 op dit Symposium presenteren. "Boeren” is een ingewikkeld beroep, het is daadwerkelijk “Ondernemen in 3D” , waarbij men als agrarisch ondernemer moet manoeuvreren binnen verschillende bandbreedtes. Ook binnen de melkveehouderij speelt continue de ondernemersvraag “accenten verschuiven of koers verleggen’? Dit is dé toekomstgerichte vraag over de richting van doorontwikkeling van de agrarische onderneming. Voor die belangrijke toekomstgerichte beleidsbeslissingen is informatie nodig uit verschillende hoeken. Interessant voor de agrarische ondernemer, agrarisch bedrijfsleven en overheden.