Agenda

KWS Mais Demodag 2013 Overijse (België)

Terhulpsesteenweg N253, Overijse, BELGIE
217 Rundveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

30 september 2013
Terhulpsesteenweg N253, Overijse, BELGIE
KWS Benelux

Gelet op de alsmaar stijgende prijzen voor o.a. grond en het naderend einde van de melkquotering is het behalen van een zo hoog mogelijk saldo van uw maïsgewas meer dan gewenst. Het thema van de KWS maïs demodagen 2013 van dit jaar sluit hierop aan en luidt dan ook: ‘Naast rassenkeuze is teeltmanagement bepalend voor het succes’!

Om u hierbij te helpen, nodigt uw regionale KWS-adviseur u uit om aan de hand van een aantal tips en aanbevelingen alle belangrijke aspecten bij de teelt van maïs te bespreken. Kijk op www.kwsbenelux.com om de voor u dichtstbijzijnde KWS maïs demo te bezoeken.

Uiteraard worden de nieuwste maïsrassen gepresenteerd en wordt er ingegaan op het bepalen van het juiste oogstmoment. Tevens kunt U gebruik maken van de vroegbestelcondities bij aankoop van KWS-maïszaad die gelden tijdens de demodagen.

Graag tot ziens op één van onze regionale KWS maïs demo’s!