Agenda

Symposium Kansen vleeskuikenhouderij

Van der Valk Hotel Emmen, Nieuw-Amsterdam (bij Emmen)
295 Pluimveehouderij

Details evenement

10 december 2013
13:30 uur
Van der Valk Hotel Emmen, Nieuw-Amsterdam (bij Emmen)

10 december: symposium ’Kansen voor de vleeskuikenhouderij’ van Gezondheidscentrum voor Pluimvee (GvP) Emmen. Bedoeld voor vleeskuikenhouders (toegang gratis) en mensen uit de periferie (toegang €29).

Sprekers: Marijke de Jong (hoofd beleidszaken Dierenbescherming) over ’Dierenwelzijn als bron van innovatie’, Bart Jan Krouwel (PPE-voorzitter) over ’We gaan het anders doen; van individuele naar keten-aanpak’, Kees van Oers (directeur agribusiness Plukon) over ’Kansen op de afzetmarkt van vleeskuikens’, Wilbert Hilkens (sectormanager dierlijke productie ABN AMRO) over ’Financieren van vleeskuikenbedrijven in beweging’ en Peter van Horne (pluimvee-econoom LEI Wageningen UR) over ’Vleeskuikenproductiesystemen in Nederland, een vergelijkende studie’

Tijdtstip: van 13.30 tot 17.00 uur

Locatie: Van der Valk Hotel Emmen, Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw-Amsterdam (bij Emmen)

Aanmelden via www.gvp-emmen.nl. De aanmelder krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd