Agenda

Studiemiddag leghennen, Geel (B)

Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77, Geel (België)
405 Pluimveehouderij

Details evenement

12 november 2013
14:00 uur
Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77, Geel (België)

12 november: studiemiddag leghennenhouderij Proefbedrijf Pluimveehouderij in Geel (België). Inleidingen door Koen de Reu (Ilvo) over ʼBestrijding van de laatste Salmonella enteritidis-besmettingen op legbedrijven in context met verplichte vaccinatie’, Ine van Kempen (Proefbedrijf Pluimveehouderij) over ʼInrichting van de nieuwe leghennenstal’, en Jasper Heerkens (ILVO) over ʼWaarin en hoe sterk verschillen bedrijven met volièrehuisvesting?’.

Locatie: Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77, Geel (België).

Tijdstip: van 14.00 tot 16.15 uur.

Aanmelden per e-mail aan info@proefbedrijf.provant.be.