Agenda

Ondernemersdag rundveehouderij

Zalencentrum 't Witte Paard, Zelhem
246 Rundveehouderij

Details evenement

07 november 2013
09:45 uur
Zalencentrum 't Witte Paard, Zelhem
AgruniekRijnvallei Voer
0317-499520
n.v.t.

In 2015 wordt het melkquotum afgeschaft. Hierdoor wordt het interessant om meer te gaan melken. Dit vraagt een andere manier van denken. Van streven naar lage krachtvoerkosten per liter gaat het straks om meer liters. Betekent meer melk ook meer voer? Tijdens de ondernemersdag rundvee geven drie boeiende sprekers hun visie hierop. 's Middags worden er een aantal praktische workshops gegeven op het melkveebedrijf van de familie Reinders in Zelhem. U bent van harte uitgenodigd.

Op vrijdag 8 november organiseert AgruniekRijnvallei een ondernemersdag rundveehouderij in Langbroek.

Kijk voor het volledige programma, de workshop en aanmelding op www.agruniekrijnvallei.nl