Agenda

Symposium ʼBestrijding van virale ziekten bij pluimveeʼ

Nevenvestiging CVI Lelystad, Edelhertweg 15, Lelystad
301 Pluimveehouderij

Details evenement

10 oktober 2013
12:00 uur
Nevenvestiging CVI Lelystad, Edelhertweg 15, Lelystad
CVI

Symposium ʼBestrijding van virale ziekten bij pluimveeʼ van het Central Veterinary Institute (CVI), onderdeel van Wageningen UR.

Sprekers: Teun Fabri (GD) over Virale ziekten bij pluimvee inperspectiefʼ, Ton Schat (emeritus professor Cornell University, VS) over ʼZiekte van Marek: blijft Rispens vaccine de ʼgold standardʼ?ʼ, Sjaak de Wit (GD) over ʼInfectieuze bronchitis virussen: variatie en beheersingʼ, Ben Peeters (CVI) over ʼNewcastle desease virus: epidemiologie, moleculaire biologie en vaccinologieʼ, Guus Koch (CVI) over ʼHet speelveld van aviaire influenza virussenʼ en André Steentjes, (Veterinair Centrum Somer) over ʼVisie van een practicusʼ.

Tijdstip: van 12.00 uur (ontvangst met lunch) tot 17.00 uur. Aansluitend receptie ter gelegenheid van het afscheid van Guus Koch van CVI waar hij 30 jaar werkzaam was als senior onderzoeker op het gebied van onder meer aviaire influenza.

Informatie: Randi Buijs-Jens, tel. (0320) 23 82 07, e-mail: Randi.buijs@wur.nl.