Agenda

Peter’s Farm open dag tijdens de Beter Leven kenmerk campagneweek Genieten met sterren

Peter's Farm familie Derks, Sambeek
344 Rundveehouderij

Details evenement

26 oktober 2013
11:00 uur
Peter's Farm familie Derks, Sambeek
Peter's Farm
info@petersfarm.com
055 549 82 90
gratis

Peter’s Farm open dag tijdens de Beter Leven kenmerk campagneweek Genieten met sterren

Onder het motto "Genieten met sterren" roept de Dierenbescherming mensen op in de week van 21 oktober te kiezen voor producten met het Beter Leven kenmerk. Dit om het kenmerk voor diervriendelijker geproduceerde eieren en vleesproducten nog bekender te maken bij het winkelende publiek.

Voor mensen die met eigen ogen willen zien wat een 'beter leven' voor dieren inhoudt, organiseert Peter’s Farm een open dag. Familie Derks in Sambeek (Brabant) opent tijdens deze landelijke campagneweek op zaterdag 26 oktober de staldeuren. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 - 16.00 uur om de Peter’s Farm kalveren te bekijken. De kalveren worden gehuisvest volgens het Peter’s Farm systeem in kuddes van gemiddeld 60 dieren. Een kopje koffie/thee en een warm Brabants worstenbroodje gemaakt met Peter’s Farm Kalfsvlees staan klaar. Voor de kinderen is er ranja en vermaak (o.a. een springkussen).