Home

Achtergrond

Enquête Gecombineerde Opgave

Dit jaar zijn ruim 65.000 relaties van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) verzocht om de Gecombineerde Opgave in te vullen. Boerderij wil graag uw mening weten over deze 'meitelling'. Voor het eerst was alleen opgave via internet mogelijk.

In de Opgave zelf waren vragen geschrapt, maar zaten er ook nieuwe in, zoals over bedrijfsopvolging, verbrede landbouw en beregening. Het invullen van de enquête (anoniem) duurt maximaal tien minuten. De resultaten publiceert Boerderij zo snel mogelijk. De opgave moest uiterlijk 17 mei 2016 zijn ingediend, daarna begon de zogenoemde kortingsperiode die loopt tot en met 13 juni. Vul de vragenlijst alleen in als u de Gecombineerde Opgave hebt ingediend.

Of registreer je om te kunnen reageren.