Home

Achtergrond 5090 x bekeken

Wie heeft de macht in de landbouw?

Wie is voor u dit jaar de belangrijkste persoon in de agrarische sector? Eind dit jaar publiceert Boerderij de jaarlijkse AgriTop 50, de ranglijst van personen die er in de land- en tuinbouw toe doen. Maar we willen ook graag weten wie volgens u de belangrijkste persoon is.

Eind dit jaar publiceert Boerderij de jaarlijkse AgriTop 50, de ranglijst van personen die er in de land- en tuinbouw toe doen. In de speciale publicatie wordt ook bekendgemaakt wie de belangrijkste personen zijn volgens de lezers van Boerderij. Op basis van het aantal stemmen wordt de publieke AgriTop 3 bekendgemaakt. Welke drie personen behoren volgens u op dit podium?

Vul in de vakjes hieronder de namen in van de drie meest invloedrijke personen in de landbouw dit jaar. Vermeld ook het bedrijf of organisatie waar ze werken.
Alvast dank voor uw deelname.

Of registreer je om te kunnen reageren.