Home

Achtergrond 2 reacties

Kamp onderzoekt betaalgedrag overheden

Den Haag - Minister Henk Kamp van Economische Zaken is samen met minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) aan het kijken hoe het betaalgedrag van lagere overheden verbeterd kan worden.

Daarnaast is de Ombudsman klachten aan het inventariseren van bedrijven over late betaling door de overheid en aan overheid verbonden organisaties. Kamp verwacht in mei meer te kunnen zeggen over het betaalgedrag van overheden. Vanuit het midden- en kleinbedrijf waren er veel klachten over late betalingen van de overheid.

Laatste reacties

  • info36

    De overheid moet zich diep schamen. Zij behoren het goede voorbeeld te geven. Dit speelt trouwens al vele jaren. Diep triest.

  • koestal

    zeker over het uitbetalen van de aardbevingsschade in Groningen

Of registreer je om te kunnen reageren.