Home

Achtergrond

‘Ik zoek een sportieve vrouw’

Toen Piet Pijls 16 was, overleed zijn vader. Met zijn moeder zette hij de boerderij voort maar was daarmee zó druk, dat het er niet van kwam een vrouw te zoeken.

Toen vier jaar geleden zijn moeder overleed, richtte Piet het bedrijf anders in. Er is nu meer tijd voor andere zaken die het leven leuk maken zoals zijn paard, films en dancemuziek. En wat betreft die vrouw, ook daar is ruimte voor. Piet hoopt dat het nog niet te laat is.

Reageren kan hier of stuur een brief naar Boerderij, postbus 4, 7000 BA Doetinchem. Boerderij zorgt dat de e-mail of brief bij Piet terechtkomt.

Foto

 • Piet Pijls (47) heeft een klein akkerbouwbedrijf in het Zuid-Limburgse Beek. Hij zoekt er nog een parttime baan naast.

  Piet Pijls (47) heeft een klein akkerbouwbedrijf in het Zuid-Limburgse Beek. Hij zoekt er nog een parttime baan naast.

 • Een van de weinige momenten dat Piet overdag stil zit is tijdens de koffie. Dan werkt hij ook de kranten bij. En daarna gauw weer aan de slag.

  Een van de weinige momenten dat Piet overdag stil zit is tijdens de koffie. Dan werkt hij ook de kranten bij. En daarna gauw weer aan de slag.

 • Tot voor kort was er naast akkerbouw ook rundvee, legkippen en verkoop aan huis. Dat werd te veel toen zijn moeder in 2010 overleed. Piet stootte alles af maar behield 9 ha. akkerbouw en natuurlijk de benodigde trekkers.

  Tot voor kort was er naast akkerbouw ook rundvee, legkippen en verkoop aan huis. Dat werd te veel toen zijn moeder in 2010 overleed. Piet stootte alles af maar behield 9 ha. akkerbouw en natuurlijk de benodigde trekkers.

 • Piet is creatief en handig. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken. In zijn werkplaats verwerkt hij bijvoorbeeld oude hoefijzers tot iets leuks voor aan de muur.

  Piet is creatief en handig. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken. In zijn werkplaats verwerkt hij bijvoorbeeld oude hoefijzers tot iets leuks voor aan de muur.

 • Piet houdt van paarden. In zijn vrije tijd rijdt hij normaalgesproken graag, alleen kan dat niet sinds hij zijn vorige paard wegens mok moest laten inslapen. Hij heeft nu een nieuw jong paard op stal.

  Piet houdt van paarden. In zijn vrije tijd rijdt hij normaalgesproken graag, alleen kan dat niet sinds hij zijn vorige paard wegens mok moest laten inslapen. Hij heeft nu een nieuw jong paard op stal.

 • Dit tweejarige Vlaamse trekpaard is nog helemaal groen wat betreft de rijkunst. Piet moet het dier alles leren en dat doet hij met veel geduld.

  Dit tweejarige Vlaamse trekpaard is nog helemaal groen wat betreft de rijkunst. Piet moet het dier alles leren en dat doet hij met veel geduld.

 • Behalve paardrijden mag Piet graag een rondje wielrennen in de Limburgse heuvels. De fiets is tiptop onderhouden. Hij zoekt een vrouw die net als hij ook sportief is.

  Behalve paardrijden mag Piet graag een rondje wielrennen in de Limburgse heuvels. De fiets is tiptop onderhouden. Hij zoekt een vrouw die net als hij ook sportief is.

 • Nog een hobby: oude trekkers opknappen. Piet verveelt zich niet snel.

  Nog een hobby: oude trekkers opknappen. Piet verveelt zich niet snel.

 • ‘Ik zoek een sportieve vrouw’

Of registreer je om te kunnen reageren.