Home

Achtergrond 2 reacties

Leefden ze nog lang en gelukkig?

Wat is er mooier dan twee mensen die er voor kiezen om samen hun leven verder te delen? Hoewel zo’n 30 procent van de huwelijken tegenwoordig geen stand houdt, doet de meerderheid dat dus wel. En dat soms vele tientallen jaren lang. Ook samenwonenden doen dat meestal ‘voor langere tijd’.

Wat is het geheim van een lang leven samen? De Deense filosoof Sören Kierkegaard zag het huwelijk als 'de belangrijkste ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen'. Hoe ziet die tocht er uit voor partners met een boerenbedrijf?

Boerderij onderzoekt met onderstaande enquête wat u belangrijk vindt voor een goede relatie en wat hierbij de rol is van het bedrijf. De informatie wordt gebruikt in een artikel. Bij het invullen is uw anonimiteit gegarandeerd.

 

Laatste reacties

  • ed12345

    Het is me niet duidelijk hoe je de enquete verstuurd

  • Beheerder.Boerderij
    Redactie

    De enquete eindigt met een bedankt-pagina. Als je daar op gereed drukt is de enquete verzonden.

Of registreer je om te kunnen reageren.