Home

Achtergrond 12 reacties

Geen vakbeurs Den Bosch

Den Bosch - De Landbouw Vakbeurs 's-Hertogenbosch is voor onbepaalde tijd geschrapt. Dat melden de Brabanthallen en beursorganisator Expo Management.

De beurs stond gepland voor 9, 10 en 11 oktober. De beurs zou voor de vijftiende keer worden gehouden. In een gezamenlijke verklaring zeggen de organisatoren dat ze hebben moeten vaststellen dat er onvoldoende draagvlak aanwezig is om de Landbouw Vakbeurs 2013 door te laten gaan. Daarom is besloten de vakbeurs dit jaar te annuleren.

Volgens de organisatoren is de beurs voor onbepaalde tijd van de agenda gehaald, maar tegelijk wordt de mogelijkheid open gehouden dat de beurs  op een later tijdstip alsnog zal worden gehouden.

De beurs in Den Bosch is niet de eerste die dit jaar wordt geschrapt. Eerder werd de Noord-Nederlandse Landbouwvakbeurs in Leeuwarden, die in december zou worden gehouden, geschrapt. De Noord-Nederlandse Landbouwvakbeurs zal vanaf 2014 in even jaren worden gehouden. De beurs in Assen  wordt ook tweejaarllijks, in de oneven jaren. De eerstvolgende beurs in Assen is gepland van 26 tot en met 29 november van dit jaar.

Laatste reacties

 • vraagteken

  ik wil Zuidlaren terug

 • gjcamps

  In Hardenberg, Venray en Utrecht zijn er ook al beurzen het komende half jaar. Lijkt me voldoende.

 • diny

  den bosch liep de laatste keer al als een dovende kaars.

 • peter63

  een terechte keuze er was inderdaad geen zak meer aan

 • koestal

  Het kost allemaal erg veel geld,dat moet wel ergens verdiend worden

 • ed12345

  Wat wordt dan DE GROTE landbouwbeurs in nl?
  Inderdaad teveel beurzen is niet goed de bedrijven kunnen niet groot uitpakken op te veel plaatsen maar wel op een denk ik

 • Agrisales.nl

  Van de Most, heeft al jarenlang de landbouwzen op voortreffelijke manier georganiseerdd. Dat concept is een wereldwijd unicum, gewoon niet te copieeren. Dus aan 3 regionaal verspreide beurzen en dan ook nog voor de verschillende bedrijfstakken heeft Nederland meer dan genoeg.
  De rest is kostenverspilling en onnodig,

 • H93

  Jammer, is altijd een gezellige beurs geweest, net als de AgroVak. Tot dat de ATH kwam liepen beide beursen erg goed en was er niks aan de hand. De ATH heeft het wat dat betreft kapot gemaakt voor de regionale beursen.

  De ATH is een prachtige beurs die zeker niet weg mag gaan, maar ik denk dat ze vast wel wat met de regionale bedrijven die nu naar ATH gaan kunnen bespreken om ook de regionale beursen te behouden. JA ook in Gorinchem zijn meerdere beursen, maar dat is vergeleken Den Bosch voor vele veel te ver weg!

  Jammer dat WEER een mooie regionale beurs geschrapt wordt. Vele boeren zijn nu verplicht thuis te blijven en geen beurs meer te zien omdat Biddinghuizen, Gorinchem etc. veel te ver weg is als men int geval van de melkveehouders de koeien 's avonds weer moeten melken, een melker is voor vele te duur.

 • M.harmsen

  terug naar de Rai

 • H93

  Wel toepasselijk trouwens, een foto van de Agrovak in Den Bosch? Bij een nieuwsbericht over de landbouwbeurs...

 • H93

  koestal
  2 sep # 5 Het kost allemaal erg veel geld,dat moet wel ergens verdiend worden

  Ze vroegen volgensmij wel intreegeld, en het eten was er ook niet gratis, dus geld hebben ze er zat aan kunnen verdienen.

 • Koskamp

  H93
  ik denk dat de reactie bedoeld is betreffende standhouders. De eigenaars van de hallen willen wel organiseren, hoe meer hoe liever, maar voor standhouders moet het wel betaalbaar blijven. meestal liegen de m2 prijzen er niet om en veel serieuze handel word er op een beurs tegenwoordig niet meer gedaan.

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.