Home

Achtergrond laatste update:23 dec 2013

Robert Smith (1961)

Laat ondernemingen samen focussen.

Algemeen directeur 
Robert Smith van Royal Cosun weet de coöperatie samen te smeden tot een groep ondernemingen met een sterke focus. Het verwaarden van agrarische grondstoffen staat centraal, de rest van de activiteiten is afgestoten. Cosun betaalt jaar op jaar een goede bietenprijs. De testcase komt dit jaar, nu suiker veel goedkoper is geworden. Aviko durft de nek uit te steken door de andere drie grote aardappelverwerkers over te halen mee te doen aan het prijsinformatiesysteem Agriprins.

 

FUNCTIE

• voorzitter concerndirectie Cosun

 

NEVENFUNCTIES

• lid raad van toezicht Dienst Landbouwkundig Onderzoek (DLO)

• voorzitter Commissie Duurzaamheid FNLI

• lid algemeen bestuur VEMW

• lid topteam Agri & Food

Of registreer je om te kunnen reageren.